Herdenkingsdoek in De Kuip voor Feyenoord - FC Twente

donderdag 17 september 2020 10:06 40.385 keer bekeken 55 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord houdt samen met FSV De Feijenoorder een bijzondere traditie in ere. Net als ieder jaar wordt het herdenkingsdoek getoond in De Kuip, met daarop de namen van supporters, overleden (oud-) spelers en medewerkers van de club. Dit keer niet voor de openingswedstrijd in de voorbereiding, maar zondag voor de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie.

Het ontrollen van het indrukwekkende herdenkingsdoek gaat voor de wedstrijd Feyenoord – FC Twente traditioneel gepaard met een minuut stilte. Door de coronamaatregelen kunnen we na deze minuut niet massaal, zoals gebruikelijk, uit volle borst You’ll Never Walk Alone zingen. We verzoeken iedereen om mee te werken aan een alternatief.

Massaal applaus
Feyenoord en FSV De Feijenoorder willen alle aanwezige supporters vragen na de minuut stilte massaal te applaudisseren voor onze overleden kameraden. Zo brengen we hen in het stadion een in deze tijden passend en respectvol eerbetoon.

Dat het doek bij de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie van Feyenoord kan worden getoond, is te danken aan het werk van FSV De Feijenoorder. Vrijwilligers van de supportersvereniging hebben er onder meer voor gezorgd dat de namen zijn bijgewerkt, er 97 namen zijn toegevoegd en dat het doek vanaf de tweede ring op de juiste wijze naar beneden komt.

Gerelateerd nieuws
55 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 803 mensen actief, waarvan 244 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved