Haps: ''Ik ben nu gezond en fit en heb ook geen last gehad''

woensdag 16 september 2020 14:39 31.920 keer bekeken 78 reacties Pro Shots

Ridgeciano Haps heeft een periode gemist in de voorbereiding vanwege corona. De verdediger voelt zich goed en wil daar niet meer op terugkijken. "Dat is gebeurd, daar hoef ik niet meer over te praten. Ik ben nu gezond en fit en heb toen ook geen last gehad."

De focus gaat dan ook op het voetbal. "We moeten die winning mood creëren van vorig seizoen, daar zijn we goed aan begonnen tegen PEC Zwolle'', vertelt Haps in gesprek met RTV Rijnmond. ''Zwolle-uit is normaal gesproken een moeilijke wedstrijd, ik ben blij dat we volwassen hebben gespeeld en die drie punten hebben meegenomen."

Zondag wacht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. FC Twente komt op bezoek in De Kuip en deed dat in de voorbereiding ook al (het werd toen 0-0). "Ik denk dat het een andere wedstrijd wordt, we speelden toen met veel andere jongens. En er mogen nu 13.000 mensen in de Kuip, ook dat is mooi. Ik vind 13.000 toch wel een aantal, in de Kuip zijn ze heel energiek. Dat helpt ons zeker. Maar ik hoop wel dat ze zich aan de coronaregels houden, zodat er in de toekomst meer toeschouwers bij wedstrijden mogen zijn."

Gerelateerd nieuws
78 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 812 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved