Linssen: ''Ik ben van plan hem een kaartje te sturen''

Linssen: ''Ik ben van plan hem een kaartje te sturen''

Bryan Linssen kwam afgelopen zomer transfervrij over van Vitesse en heeft de kritiek ook meegekregen. De meningen over zijn komst waren verdeeld. Ook analist Kees Jansma vroeg zich af of voor de aanvaller de stap naar de top van Nederland niet te groot is.

''Ik hoorde Kees Jansma zeggen dat ik een speler was voor de subtop,'' vertelt Linssen met een glimlach. ''Ik ben van plan hem een kaartje te sturen als ik er in ben geslaagd om te slagen bij Feyenoord. Met welke tekst? Blijf jij maar weg bij de televisie, jij hebt er weinig verstand van, haha.'' Linssen wil de komende weken zijn voeten laten spreken bij Feyenoord, zo vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

Linssen had afgelopen weekend al een grote mogelijkheid om te scoren. ''Bij die situatie van die strafschop zat het tegen. Ik werd net op het moment dat ik wilde schieten aangetikt. Ik herken die momenten, want ik doe het zelf ook weleens. Zo’n klein tikje dat je niet kan schieten. Het ziet er heel onbeholpen uit. Ik was ervan overtuigd dat ik een strafschop zou krijgen, zeker met de VAR achter de hand. Maar ik kreeg hem niet. Maar goed, de eerste wedstrijd is gewonnen. Nu FC Twente thuis zondag.''

Lees meer over
Vitesse Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties