Zomerterras sluit deuren na succesvol terrasseizoen

woensdag 16 september 2020 11:30 29.380 keer bekeken 90 reacties FR12.nl Bron: Feyenoord.nl

Gisteren (15 september) was de laatste dag van het Zomerterras in De Kuip. In de afgelopen maanden hebben zo’n 35.000 mensen genoten van een bijzondere terrasbeleving op een unieke locatie.

In een periode zonder voetbal van Feyenoord hadden veel supporters een grote wens: toch even dicht in de buurt van het heilige gras zijn. In plaats van het tweewekelijkse bezoek aan het stadion voor een voetbalwedstrijd, kon men nu genieten op het terras met uitzicht op het veld en de tribunes. Dit kon het gemis van de wedstrijden uiteraard niet volledig wegnemen, maar bezoekers kregen wel een unieke ervaring en roken het gras van De Kuip.

Het Zomerterras was ook het toneel van Live!@DeKuip. Op 17 augustus werd de reeks concerten afgetrapt door John Williams’ R&B Oldskool Hits, gevolgd door Dennis van Aarssen, Alain Clark, Samantha Steenwijk, John West, Rolf Sanchez en Og3ne. De shows van Og3ne, Rolf Sanchez en John West waren uitverkocht. In totaal trok dit zo’n 1.300 bezoekers.

Gerelateerd nieuws
90 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73943 leden - Op dit moment zijn 793 mensen actief, waarvan 242 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved