Zomerterras sluit deuren na succesvol terrasseizoen

Zomerterras sluit deuren na succesvol terrasseizoen

Gisteren (15 september) was de laatste dag van het Zomerterras in De Kuip. In de afgelopen maanden hebben zo’n 35.000 mensen genoten van een bijzondere terrasbeleving op een unieke locatie.

In een periode zonder voetbal van Feyenoord hadden veel supporters een grote wens: toch even dicht in de buurt van het heilige gras zijn. In plaats van het tweewekelijkse bezoek aan het stadion voor een voetbalwedstrijd, kon men nu genieten op het terras met uitzicht op het veld en de tribunes. Dit kon het gemis van de wedstrijden uiteraard niet volledig wegnemen, maar bezoekers kregen wel een unieke ervaring en roken het gras van De Kuip.

Het Zomerterras was ook het toneel van Live!@DeKuip. Op 17 augustus werd de reeks concerten afgetrapt door John Williams’ R&B Oldskool Hits, gevolgd door Dennis van Aarssen, Alain Clark, Samantha Steenwijk, John West, Rolf Sanchez en Og3ne. De shows van Og3ne, Rolf Sanchez en John West waren uitverkocht. In totaal trok dit zo’n 1.300 bezoekers.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties