Feyenoord neemt geen definitief besluit over Feyenoord City

Feyenoord neemt geen definitief besluit over Feyenoord City

Feyenoord gaat opnieuw geen definitief besluit nemen over het nieuwe stadion. De Rotterdamse club gaat voorlopig door met de ontwikkeling van de plannen voor Feyenoord City, maar de stadionclub komt niet met een definitieve 'go'.

Dit meldt RTV Rijnmond. Het technisch ontwerp van het stadion zal de komende maanden afgerond worden, nu de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas de kosten voor de voltooiing van het ontwerp voor zijn rekening neemt. De stichting krijgt hiervoor geld vanuit de overheid en Feyenoord heeft de garantie dat het deze kosten niet hoeft terug te betalen, als later blijkt dat er alsnog aan andere sleutelvoorwaarden niet voldaan is.

Feyenoord heeft de laatste dagen te maken met veel kritiek. Afgelopen maandag kwam er een kritisch rapport naar buiten, die ook door de directie van den Rotterdammers is ontvangen. Het rapport van de VGP-groep wordt intern niet serieus genomen, aangezien het rapport afkomstig is van Peter van Gend. Hij is zelf ook nauw betrokken bij één van de renovatieplannen en dat levert belangenverstrengeling op.

Klik hier om het volledige nieuwsbericht te lezen van RTV Rijnmond. De omroep heeft goed nieuws te melden over de organisatiestructuur van Feyenoord. Bronnen melden dat een samensmelting tussen club en stadion, nog nooit zo dichtbij is geweest als nu.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties