Besluit Feyenoord City over een aantal dagen

Besluit Feyenoord City over een aantal dagen

De komende dagen gaan belangrijk worden voor de toekomst van Feyenoord. De Rotterdammers gaan eind deze week of begin volgende week bekend maken of ze doorgaan met de plannen voor een nieuw stadion, zo bevestigt woordvoerder Raymond Salomon.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb en wethouder Arjan van Gils hebben afgelopen maandag met de top van Feyenoord gesproken. De Rotterdammers hebben aangegeven nog altijd achter de plannen te staan en dat er intern nog zaken besproken moeten worden.

Feyenoord heeft het 'go' moment al meerdere malen uitgesteld en dat zorgt voor irritatie bij de gemeente Rotterdam. ''Ik heb al vaker gezegd: het geduld van de gemeente is hard aan het opraken'', reageert Van Gils in het Algemeen Dagblad. ''Ze zeggen wel eens: een broedende kip moet je niet storen. Maar als het broeden twee jaar duurt, dan kun je jezelf afvragen wat de kwaliteit van het ei gaat worden.''

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties