Spajić: ''Ik hou van stevig voetbal met veel duels''

dinsdag 15 september 2020 17:27 38.800 keer bekeken 242 reacties Pro Shots

Uroš Spajić is sinds vandaag officieel Feyenoorder. Er werd getwijfeld aan zijn fitheid, maar de verdediger geeft aan dat hij 100% fit is en klaar om te spelen. De overstap naar de Rotterdammers doet hem goed. "Ik ben heel blij dat ik hier ben. Feyenoord is een grote en goede club die altijd vecht voor de prijzen. Dat is waarom ik hier ben."

Met enige tegenzin vertelt Spajić iets over zichzelf. "Ik hou er niet zo van om over mezelf te praten. Ik doe altijd mijn best op het veld en de supporters mogen er over praten", aldus Spajic voor de camera van Feyenoord TV. "Ik hou van stevig voetbal met veel duels. Ik ben er niet bang voor, maar zoals ik al zei: ik praat niet te veel over mezelf. Ik probeer het te laten zien op het veld."

De verdediger verwacht snel zijn debuut voor Feyenoord te maken. "Ik hoop wanneer het papierwerk gedaan is. Dan zie je mij op het veld. Ik ben er helemaal klaar voor. Ik heb het team en de coach al ontmoet." Zijn medespelers waren ook geen grote onbekenden voor hem. "Ik heb gesproken met Tonny Vilhena, die kent hier iedereen wel. Hij heeft me voorgesteld aan een deel van de spelers. Natuurlijk sprak hij over de sfeer hier en de supporters. Ik hoop dat de supporters terug mogen komen zodat ik die sfeer ook kan meemaken. Vilhena zei dat de Feyenoord-supporters een van de beste, misschien zelfs de beste van Nederland zijn. Ik hou van een goede sfeer en dat is een van de redenen dat ik hier sta."

Gerelateerd nieuws
242 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 90 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 737 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved