Spajić: ''Ik hou van stevig voetbal met veel duels''

Spajić: ''Ik hou van stevig voetbal met veel duels''

Uroš Spajić is sinds vandaag officieel Feyenoorder. Er werd getwijfeld aan zijn fitheid, maar de verdediger geeft aan dat hij 100% fit is en klaar om te spelen. De overstap naar de Rotterdammers doet hem goed. "Ik ben heel blij dat ik hier ben. Feyenoord is een grote en goede club die altijd vecht voor de prijzen. Dat is waarom ik hier ben."

Met enige tegenzin vertelt Spajić iets over zichzelf. "Ik hou er niet zo van om over mezelf te praten. Ik doe altijd mijn best op het veld en de supporters mogen er over praten", aldus Spajic voor de camera van Feyenoord TV. "Ik hou van stevig voetbal met veel duels. Ik ben er niet bang voor, maar zoals ik al zei: ik praat niet te veel over mezelf. Ik probeer het te laten zien op het veld."

De verdediger verwacht snel zijn debuut voor Feyenoord te maken. "Ik hoop wanneer het papierwerk gedaan is. Dan zie je mij op het veld. Ik ben er helemaal klaar voor. Ik heb het team en de coach al ontmoet." Zijn medespelers waren ook geen grote onbekenden voor hem. "Ik heb gesproken met Tonny Vilhena, die kent hier iedereen wel. Hij heeft me voorgesteld aan een deel van de spelers. Natuurlijk sprak hij over de sfeer hier en de supporters. Ik hoop dat de supporters terug mogen komen zodat ik die sfeer ook kan meemaken. Vilhena zei dat de Feyenoord-supporters een van de beste, misschien zelfs de beste van Nederland zijn. Ik hou van een goede sfeer en dat is een van de redenen dat ik hier sta."

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties