Kein Geloel: ''Het mag wel een tandje minder, Stevie''

dinsdag 15 september 2020 08:40 28.735 keer bekeken 48 reacties Pro Shots

De kop van de Eredivisie is er dan eindelijk af! In Zwolle wonnen we met 0-2. Prima overwinning, al is er uiteraard nog genoeg aan te merken op het spel.

Onbetwiste man van de wedstrijd: Steven Berghuis scoorde beide goals, had best een hattrick mogen maken en was met afstand onze gevaarlijkste man. Zoals bijna wekelijks, trouwens. Niet gek dus dat de ogen in de Serie A, Premier League en wellicht ook Spanje op ‘Messi aan de Maas’ zijn gericht. Maar vooral een scenario waar we niet aan willen denken. Dus Stevie: doe het tot 6 oktober maar een tandje minder.

Verder bespreken we in aflevering 168 van Kein Geloel de ontwikkelingen op Varkenoord. Wie naar een aantal uitslagen kijkt (O18 gaat genadeloos met 2-6 onderuit tegen Ajax en eerder werd onze O15 van het kastje naar de muur gestuurd in een 1-7(!) tegen Sparta) kan makkelijk bedroefd worden. Dikke nederlagen, een Onder 21 dat nog niet op stoom is en ondertussen zien dat de hoofdstedelingen met miljoenen smijten voor de jeugd is pijnlijk. Maar vertellen enkel uitslagen het hele verhaal? 

Gerelateerd nieuws
48 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 781 mensen actief, waarvan 210 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved