RISE Soccer Club wordt partnerclub van Feyenoord

maandag 14 september 2020 15:51 36.290 keer bekeken 190 reacties Pro Shots

Na St. Louis Scott Gallagher, Tennessee SC en Florida Premier FC is nu ook RISE Soccer Club uit het Houston (Texas) als vierde Amerikaanse club toegetreden als partnerclub van Feyenoord. De Rotterdammers hopen zo talenten op te pikken die nu nog onder de radar blijven. Manager internationale betrekkingen van Feyenoord, Gido Vader: "Dit is een regio met veel voetbaltalent en een hoog potentieel."

"Wij hopen snel weer een delegatie van RISE in onze jeugdopleidingen te verwelkomen, zodra deze coronapandemie weer onder controle is", zo meldt Vader via de clubkanalen van Feyenoord. In een eerder stadium waren de Texanen al een keer in Rotterdam geweest. "De feedback die onze spelers, familieleden en trainers in Rotterdam hebben ontvangen, heeft onze verwachtingen overtroffen", aldus de voorzitter van RISE Soccer Club, Adrian Crespom. Ook zijn collega Vedad Hadzajlic was onder de indruk. "Het was een ongeëvenaarde ervaring."

Gerelateerd nieuws
190 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 652 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved