RISE Soccer Club wordt partnerclub van Feyenoord

RISE Soccer Club wordt partnerclub van Feyenoord

Na St. Louis Scott Gallagher, Tennessee SC en Florida Premier FC is nu ook RISE Soccer Club uit het Houston (Texas) als vierde Amerikaanse club toegetreden als partnerclub van Feyenoord. De Rotterdammers hopen zo talenten op te pikken die nu nog onder de radar blijven. Manager internationale betrekkingen van Feyenoord, Gido Vader: "Dit is een regio met veel voetbaltalent en een hoog potentieel."

"Wij hopen snel weer een delegatie van RISE in onze jeugdopleidingen te verwelkomen, zodra deze coronapandemie weer onder controle is", zo meldt Vader via de clubkanalen van Feyenoord. In een eerder stadium waren de Texanen al een keer in Rotterdam geweest. "De feedback die onze spelers, familieleden en trainers in Rotterdam hebben ontvangen, heeft onze verwachtingen overtroffen", aldus de voorzitter van RISE Soccer Club, Adrian Crespom. Ook zijn collega Vedad Hadzajlic was onder de indruk. "Het was een ongeëvenaarde ervaring."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties