''Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken''

maandag 14 september 2020 06:00 53.225 keer bekeken 143 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü speelde tegen PEC Zwolle een matige wedstrijd. De 19-jarige middenvelder zat niet in de wedstrijd en wist zijn niveau geen enkel moment te halen. Na afloop van de gewonnen uitwedstrijd van de Rotterdammers kreeg de Feyenoorder dan ook de nodige kritiek te verwerken.

Hugo Borst analyseerde zijn spel en vond Kökcü niet fit genoeg ogen. "Misschien zeg ik iets heel geks, maar kan daar zes ons af? Zes ons, dat is toch niet te veel gevraagd?" Ronald de Boer was het in de studio van FOX Sports eens met Hugo. "In mijn ogen kan dat inderdaad, ik ben het met Hugo eens."

Ook Mario Been zag de Feyenoorder zijn niveau niet halen. "Kökcü had een mindere wedstrijd, hij komt natuurlijk ook terug van een lange reis met Turkije. We mogen absoluut meer van hem verwachten, daarom werd hij ook gewisseld natuurlijk. Hij is een speler die vijf, zes keer in de zestienmeter van de tegenstander moet komen. Dat is zijn grote kwaliteit."

Dick Advocaat
De trainer laat in het programma Rondo weten dat Kökcü superfit is en niet kampt met te veel gewicht. ''Dat is niet zo, want tegenwoordig monitoren ze alles. Die hebben zoveel dingen op hun lichaam zitten. Ze weten precies hoe ze ervoor staan. Wij hebben een medische staf en inspanningsfysiologen. Dat zijn de beste. Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken.''

Gerelateerd nieuws
143 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 822 mensen actief, waarvan 216 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved