Van Polen: ''Waren voetballend veel beter dan Feyenoord''

zaterdag 12 september 2020 22:55 61.725 keer bekeken 384 reacties Pro Shots

Bram van Polen ging met zijn PEC Zwolle onderuit tegen Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 0-2 en namen hierdoor de drie punten mee naar huis. De aanvoerder van PEC Zwolle baalt stevig van het resultaat en had in de wedstrijd het gevoel dat er een resulaat mogelijk was. "We waren voetballend veel beter dan Feyenoord."

Van Polen was behoorlijk gefrustreerd en kreeg het ook nog aan de stok met de scheidsrechter. "Ja, dat hoort wel een beetje bij mij. Feyenoord kreeg een gemakkelijke strafschop en dan hoop je dat wij 'm ook krijgen na een lichte overtreding op Reza Ghoochannejhad. Bas Nijhuis staat er om bekend dat hij veel door laat gaan, maar Feyenoord kreeg de strafschop echt heel gemakkelijk hoor."

"Wij waren voetballend beter maar beloonden onszelf niet'', vervolgt de verdediger in gesprek met RTV Oost. ''Het is geen schande dat we verliezen, maar het was niet nodig. We doen onszelf echt tekort. Het gevoel was echt goed. Dat is nu door de nederlaag niet ineens weg, maar je krijgt eerst zo'n onnodig vroege tegengoal en dan nog die penalty. Het was wel heerlijk om weer te voetballen, ik voelde mij net een klein kind. Zo lekker dat we weer begonnen zijn."

Gerelateerd nieuws
384 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 223 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 675 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved