''Bijlow is in potentie de beste keeper die Nederland heeft''

zaterdag 12 september 2020 22:49 85.200 keer bekeken 205 reacties Pro Shots

Steven Berghuis was met twee doelpunten de man van de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De analisten van FOX Sports zagen nog een speler van Feyenoord een hoog niveau halen. Het optreden van Justin Bijlow stemt Hugo Borst, Ronald de Boer en Mario Been tevreden. Zij zien in de Feyenoorder de toekomstige doelman van Oranje.

"Degene die constant goed was, was Bijlow", vertelt Borst in de Studio van FOX Sports. "Hij is zó rustig, hij laat bijna geen ballen los, geen rebounds'', vult de Boer aan. ''Hij zit er heel agressief op als er iemand doorheen komt. Ik vind het een heel betrouwbare keeper."

"Hij is niet zo ver verwijderd van Cillessen, die is behoorlijk overschat", is Borst lovend. "Ik vind dat Bijlow voor de leeuwen gegooid moet worden. Als je in Jong Oranje kunt spelen en je blinkt nu zo uit, kun je rustig een keer in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Mexico uitgeprobeerd worden in het Nederlands elftal."

Been zag Bijlow ook wederom goed keepen. ''Ik vind in hem in potentie de beste keeper die we hebben. Hij moet zorgen dat Jong Oranje het EK haalt, daarom zal hij er de afgelopen wedstrijden met de Nations League niet bij hebben gezeten. Maar hij is beter dan die twee reserves van Oranje.''

Gerelateerd nieuws
205 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 3129 mensen actief, waarvan 804 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved