''Feyenoord belangrijkste uitdager van Ajax''

donderdag 10 september 2020 23:07 44.260 keer bekeken 128 reacties Pro Shots

De Eredivisie trapt dit weekend weer af en de bespiegelingen vliegen je om de oren. De media zijn het er over eens dat Ajax de grootste kanshebber op de landstitel is en aan Mario Been werd in het programma Voetbalpraat gevraagd wie de grootste uitdager is van de Amsterdammers. "Ik ben van mening dat dat Feyenoord is, maar misschien is dat ook een beetje chauvinisme."

Ook de andere tafelgasten, commentatoren Mark van Rijswijk en Michiel Teeling, voorspellen dat Feyenoord dit seizoen tweede gaat worden. Been legt uit waarom hij de Rotterdammers zo hoog inschat. "PSV heeft een nieuwe coach, een nieuwe speelwijze en wat posities waarvan we nu nog 'dat kan wel iets beter' zeggen. Verder vind ik dat ze een grotere inhaalslag hebben te maken dan Feyenoord. Die zijn met Dick Advocaat een bepaalde manier van spelen aangegaan, de selectie is grotendeels intact gebleven, veel sterker geworden. Centraal achterin vind ik wel een klein beetje dat daar nog wel wat bij mag komen." 

Gerelateerd nieuws
128 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 692 mensen actief, waarvan 206 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved