Zaterdag mini-Klassieker op Varkenoord en live op YouTube

Zaterdag mini-Klassieker op Varkenoord en live op YouTube

Feyenoord Onder 18 speelt komende zaterdag op Varkenoord de mini-Klassieker tegen Ajax Onder 18. De aftrap van deze eerste competitiewedstrijd in divisie 1 van de nieuwe Onder 18-competitie is om 12:00 uur. Feyenoord Onder 21 speelt haar tweede competitiewedstrijd om 15:00 uur in Hengelo tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles.

De mini-Klassieker is de eerste van veertien competitiewedstrijden die dit najaar zullen worden gespeeld. Na de eerste reeks spelen de nummers één tot en met zes van de ranglijst in het voorjaar opnieuw in divisie 1, terwijl de nummers zeven en acht een divisie lager zullen spelen.

De mini-Klassieker van aankomende zaterdag is toegankelijk voor publiek. Het maximum aantal supporters is 350. Er geldt een aanmeldingsplicht. Aanmelden kan via dit formulier. De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord O18 is zaterdag live te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord.

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties