''Dat verhaal ging rond in Nederland, maar dat klopt niet'

''Dat verhaal ging rond in Nederland, maar dat klopt niet'

Vitoria Guimaraes heeft de afgelopen maanden de salarissen gewoon kunnen betalen en baalt enorm van de berichtgeving in Nederland. De Portugese club zou betalingsproblemen hebben gehad en daarom open staan voor een vertrek van João Carlos Teixeira. De middenvelder en club ontkennen het verhaal.

''Dat verhaal ging rond in Nederland, maar dat klopt niet'', zegt woordvoerder André Viana in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''We vinden dat jammer, het is niet goed voor het imago van Vitoria Guimaraes. Alle spelers hebben hier keurig hun salaris gekregen.''Guimaraes heeft in de onderhandelingen met Feyenoord een kleine transfervergoeding eruit weten te slepen en een flink doorverkooppercentage.

Teixeira zelf liet gisteren ook al weten dat er geen problemen waren met de betalingen en dat hij daarom de club wilde verlaten. De middenvelder heeft bewust voor Nederland gekozen vanwege de speelstijl in de Eredivisie. Dick Advocaat gaat de komende week bekijken of de Portugees fit genoeg is om direct te kunnen aansluiten in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Lees meer over
PEC Zwolle Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties