''Dat was prima natuurlijk, die minuten heeft hij ook gewoon nodig''

''Dat was prima natuurlijk, die minuten heeft hij ook gewoon nodig''

Feyenoord heeft tegen Club Brugge waarschijnlijk zijn laatste oefenwedstrijd gespeeld voordat de competitie begint. Vanwege de ongeregeldheden in Duisburg zag de laatste, Duitse, tegenstander van Feyenoord af van de geplande oefenwedstrijd. Toch is Dick Advocaat een tevreden trainer, want aanvoerder Steven Berghuis maakte de negentig minuten vol tegen Brugge.

Eric Botteghin is voor het eerste competitieduel tegen PEC Zwolle geschorst en Advocaat heeft in Brugge geëxperimenteerd met spelers die zijn plek in kunnen nemen. Het lijkt erop dat of Lutsharel Geertruida of Wouter Burger die plek in gaat nemen volgens het Algemeen Dagblad. George Johnston is ook een optie, maar die zat bij Jong Schotland tijdens de oefenwedstrijd tegen Brugge.

Zoals gezegd was Advocaat vooral blij met de negentig minuten van Berghuis. "Dat was prima natuurlijk, die minuten heeft hij ook gewoon nodig." Ook Ridgeciano Haps speelde de hele wedstrijd, Marcos Senesi speelde niet vanwege een lichte bilspierblessure. Advocaat: "Het was al met al een nuttige middag. De spelers hebben weer minuten gemaakt. Voor de laatste keer voor we straks aan de competitie beginnen."

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Eric Botteghin Dick Advocaat Lutsharel Geertruida George Johnston Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties