Feyenoord-watchers ontkennen komst verdediger Ié (update)

woensdag 2 september 2020 16:19 129.585 keer bekeken 626 reacties Pro Shots

Edgar Miguel Ié moet de nieuwe aanwinst van Feyenoord gaan worden. De Rotterdammers hopen de 26-jarige verdediger opnieuw te huren van Trabzonspor.

Technisch directeur Frank Arnesen laat weten dat Ié de aanwinst moet gaan worden voor Feyenoord. ''Wij willen Edgar weer aan onze selectie toevoegen. We hebben ons voorstel doorgestuurd. Er is een korte tijd voor de start van het seizoen. We verwachten dat de beslissing snel wordt genomen'', vertelt de Deen in gesprek met Gazetedamga.

Feyenoord heeft begin augustus ook al een poging gewaagd om Ié terug te halen naar Rotterdam. Trabzonspor wilde de verdediger toen echter alleen verkopen en de deal ging uiteindelijk niet door. Nu lijken de twee partijen elkaar toch te vinden aangezien de Turkse club flink wil besparen op de salarishuishouding.

Update | Feyenoord-watchers ontkennen komst verdediger Ié
Feyenoord-watchers Mikos Gouka, Martijn Krabbendam en Dennis van Eersel doen de geruchten over de komst van Ié op Twitter af als 'onzin'. Volgens bronnen van de journalisten is de komst van de 26-jarige verdediger niet aan de orde. Gouka reageert duidelijk op de vragen: ''Speler komt niet.''

Gerelateerd nieuws
626 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 208 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74428 leden - Op dit moment zijn 105 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved