Toegang tot eerste drie thuiswedstrijden | Alle info

Toegang tot eerste drie thuiswedstrijden | Alle info

Het is bijna zover: de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Eredivisie sinds ruim een half jaar. Op zondag 20 september spelen we eindelijk weer in De Kuip, waar die dag tegen FC Twente 13.000 supporters aanwezig mogen zijn. Dit geldt ook voor de twee daaropvolgende thuiswedstrijden in de Eredivisie, op zondag 27 september tegen ADO Den Haag en zondag 18 oktober tegen Sparta Rotterdam.

Met 13.000 beschikbare plekken kan Feyenoord helaas niet al haar seizoenkaarthouders toegang bieden tot het stadion. Om alle seizoenkaarthouders zoveel mogelijk een gelijke kans te bieden op het bezoeken van een wedstrijd, worden de eerste drie thuisduels in de Eredivisie als serie aangeboden. Zodoende heeft iedere seizoenkaarthouder de garantie dat hij/zij tenminste één van de drie wedstrijden kan bezoeken.

Eerste claimperiode start woensdag
Let op: vandaag (woensdag) om 18:00 uur begint de claimperiode voor de eerste thuiswedstrijd, Feyenoord – FC Twente. Alle specifieke informatie over de verdeling en het claimen van kaarten vind je hier.

[readmore=54851]

Lees meer over
De Kuip ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties