'Feyenoord gaat Teixeira vrijdag presenteren' (update)

'Feyenoord gaat Teixeira vrijdag presenteren' (update)

João Carlos Teixeira mag zich speler van Feyenoord noemen. De Rotterdammers en Vitoria Guimaraes hebben een akkoord bereikt over een transfer. De 27-jarige aanvallende middenvelder is op dit moment onderweg naar Nederland voor de medische keuring.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord en de Portugees Teixeira hebben gisteren al een persoonlijk akkoord bereikt over een contract. Wanneer de oud-speler van onder meer Liverpool en FC Porto de medische keuring met succes doorstaat tekent hij een contract in De Kuip.

Teixeira speelde afgelopen seizoen voor de Portugese club Vitória Guimarães dertig wedstrijden, waarvan het grootste gedeelte als basisspeler. De middenvelder maakte tien doelpunten en heeft drie assists op zijn naam staan. Teixeira had nog een contract voor één seizoen.

Update 10:07 | Vitoria Guimaraesn bedingt doorverkooppercentage in contract Teixeira
Feyenoord heeft een transfersom voor Teixeira moeten betalen en dat kan nog hoger oplopen. Vitoria Guimaraes kan meer geld verdienen aan de transfer wanneer de middenvelder diverse sportieve prestaties behaald in Rotterdam Ook heeft de Portugese club volgens de krant A Bola een doorverkooppercentage bedongen. De clubs doen geen mededelingen over bedragen.

Update 22:13 | Donderdag medische keuring Teixeira, vrijdag presentatie
João Carlos Teixeira gaat donderdagochtend medisch gekeurd worden door Feyenoord. De 27-jarige middenvelder is gearriveerd in Nederland om de transfer af te ronden. Wanneer de Portugees de keuring met succes doorstaat gaat hij vrijdag een contract voor meerdere seizoenen tekenen in De Kuip.

[readmore=54855]

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties