'Feyenoord gaat Teixeira vrijdag presenteren' (update)

dinsdag 1 september 2020 23:59 156.970 keer bekeken 594 reacties Pro Shots

João Carlos Teixeira mag zich speler van Feyenoord noemen. De Rotterdammers en Vitoria Guimaraes hebben een akkoord bereikt over een transfer. De 27-jarige aanvallende middenvelder is op dit moment onderweg naar Nederland voor de medische keuring.

Dit meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord en de Portugees Teixeira hebben gisteren al een persoonlijk akkoord bereikt over een contract. Wanneer de oud-speler van onder meer Liverpool en FC Porto de medische keuring met succes doorstaat tekent hij een contract in De Kuip.

Teixeira speelde afgelopen seizoen voor de Portugese club Vitória Guimarães dertig wedstrijden, waarvan het grootste gedeelte als basisspeler. De middenvelder maakte tien doelpunten en heeft drie assists op zijn naam staan. Teixeira had nog een contract voor één seizoen.

Update 10:07 | Vitoria Guimaraesn bedingt doorverkooppercentage in contract Teixeira
Feyenoord heeft een transfersom voor Teixeira moeten betalen en dat kan nog hoger oplopen. Vitoria Guimaraes kan meer geld verdienen aan de transfer wanneer de middenvelder diverse sportieve prestaties behaald in Rotterdam Ook heeft de Portugese club volgens de krant A Bola een doorverkooppercentage bedongen. De clubs doen geen mededelingen over bedragen.

Update 22:13 | Donderdag medische keuring Teixeira, vrijdag presentatie
João Carlos Teixeira gaat donderdagochtend medisch gekeurd worden door Feyenoord. De 27-jarige middenvelder is gearriveerd in Nederland om de transfer af te ronden. Wanneer de Portugees de keuring met succes doorstaat gaat hij vrijdag een contract voor meerdere seizoenen tekenen in De Kuip.

Gerelateerd nieuws
594 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 169 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74801 leden - Op dit moment zijn 1114 mensen actief, waarvan 282 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved