'Napoli gaat na transfer Koulibaly vol voor Senesi'

'Napoli gaat na transfer Koulibaly vol voor Senesi'

Kalidou Koulibaly staat in de belangstelling van Manchester City en heeft een persoonlijk akkoord weten te bereiken. De Engelse toplcub is op dit moment nog in onderhandeling met Napoli over een transfersom. De centrale verdediger moet 65 miljoen euro opleveren voor de Italianen en met dat geld is er voldoende budget voor een vervanger.

Napoli heeft eerder al belangstelling getoond voor Senesi en gaat nu concreet worden. De Italianen willen de 23-jarige Argentijn als vervanger van Koulibaly naar Napels halen en volgens Tuttosport moet een bedrag van rond de twintig miljoen euro voldoende zijn. Feyenoord hanteert volgens de Italiaanse krant een vraagprijs van ruim 25 miljoen euro.

Technisch directeur Frank Arnesen liet vorige week aan Rijnmond nog weten dat Senesi niet verkocht hoeft te worden en rustig afwacht. ''Er waren geen concrete dingen en ik hoop dat die er ook niet komen. We hoeven niet te verkopen en dat is een hele goede zaak voor Feyenoord. De directie heeft dat goed gedaan, zodat we in deze periode gerust kunnen zijn. Zolang er geen andere clubs komen voor onze spelers ben ik gerust. Ook omdat we in de situatie zitten waarin we rustig achterover kunnen zitten.''

Lees meer over
Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties