''De spelers willen toch ook een brede selectie hebben?''

dinsdag 1 september 2020 00:19 39.465 keer bekeken 59 reacties Pro Shots

Ook de tafelgasten van het programma Voetbalpraat buigen zich over de constante wens om versterkingen van Dick Advocaat. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam heeft begrip voor de trainer. "Dick is nooit tevreden en elke goede coach is nooit tevreden, toch?"

"In dit geval is hij niet tevreden omdat er bij Feyenoord nog twee spelers bij moeten voor het begin van de competitie. Ja, dan is hij iets meer tevreden", aldus Krabbendam. Feyenoord heeft echter beduidend minder geld te besteden dan PSV en Ajax. "Daar zit ook een beetje de pijn, al zeg ik het nu wel heel zwaar: dat Onder 21 wordt aan alle kanten geholpen met nieuwe spelers, en die hebben ook wel een eigen budget, maar dan ziet hij zo'n Antonucci komen van Volendam. Feyenoord verplicht zich om rond de twee miljoen voor zo'n speler te gaan betalen, die toch nog alles te bewijzen heeft." 

"Ik snap ook wel wat Arnesen wil: waarde creëren. Hij moet ook wel dat Onder 21 helpen, maar als technisch directeur is het natuurlijk ook je taak dat het eerste elftal op orde is. De spelers willen toch ook een brede selectie hebben? Kijk naar wat er gebeurt met die linksbacks: Malacia geblesseerd, Haps even ziek... en dan?"

"Als technisch directeur moet je er in ieder geval voor zorgen dat je hoofdtrainer de instrumenten heeft om het seizoen in te gaan. Maar er komen er nog wel twee bij, hoor", zo vervolgt Krabbendam, die de toekomst van Feyenoord helemaal niet zo slecht tegemoet ziet. "Als iedereen fit is, dan hebben ze gewoon een hele degelijke ploeg waarvan het moeilijk winnen is. Maar er komt meer bij kijken, en dan moet je een beetje geluk hebben, dan kun je Ajax misschien een beetje bijbenen." 

Gerelateerd nieuws
59 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 12 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 1011 mensen actief, waarvan 329 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved