''Ik vind niet dat je op dit moment de polonaise in moet zetten''

maandag 31 augustus 2020 17:58 72.030 keer bekeken 115 reacties Pro Shots

Over twee weken begint het nieuwe seizoen en Feyenoord zal volgens bijna alle media normaal gesproken geen kampioen worden. Het enige voordeel dat Feyenoord heeft ten opzichte van aartsrivaal Ajax is dat die club nog zoekende is naar de ideale elf. Volgens journalist Mikos Gouka hebben de Rotterdammers dat probleem niet. "Feyenoord heeft niet veel te puzzelen, daar staat het elftal eigenlijk al vast."

"Advocaat hoeft niet allerlei dingen uit te proberen om te kijken hoe het staat. hij weet precies hoe zijn elftal straks gaat beginnen. Het is alleen zaak dat hij zijn mensen fit heeft", Aldus Gouka in de podcast van het Algemeen Dagblad. Ondanks de duidelijkheid bij Feyenoord blijft Ajax de favoriet voor de landstitel. "Daar moet iets mis gaan om bij ze in de buurt te komen." 

Gouka reageert ook op de stelling dat Arnesen de redding van Feyenoord is. "Dat moet allemaal nog maar blijken natuurlijk. Als je kijkt naar de A-selectie, het is niet dat daar toverwerk verricht is: Bryan Linssen en Mark Diemers, daar hadden we allemaal wel op kunnen komen. Christian Conteh is een onbekende speler, maar die hebben we nog niet gezien. De rest van wat gekomen is, is allemaal voor de jeugd. Onder 21 is heel belangrijk voor Feyenoord, maar die verloren ook gewoon met 2-4 van NAC in hun eerste wedstrijd."

"Arnesen heeft wel een visie neergelegd, maar ik vind niet dat je op dit moment de polonaise in moet zetten omdat alles wat hij heeft aangeraakt in goud veranderd is. Hij moet roeien met de riemen die hij heeft, er is niet veel geld", zo vervolgt Gouka, die onlangs een interview heeft gedaan met Arnesen. "Ik vond wel dat hij een duidelijke mening had over dingen en het viel mij op dat hij de club wel een spiegel wilde voor houden. Die spiegel is vaak weggehaald bij Feyenoord: het ging allemaal prima en er hoefde verder niemand wat over te zeggen. Daar zet hij wel zijn vraagtekens bij. Hij zegt 'hebben we hier de laatste jaren wel de goede spelers gehaald?', 'hoe kan het dat er allemaal spelers weg zijn gegaan als je roept dat het om geld gaat?'. Hij vindt dat ze daar meer aan hadden moeten doen. Bij het eerste elftal zeggen ze dat het wel heel erg over Onder 21 gaat."    

Gerelateerd nieuws
115 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74848 leden - Op dit moment zijn 928 mensen actief, waarvan 293 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved