Bijna 13.000 supporters welkom bij eerste thuisduels

maandag 31 augustus 2020 16:47 50.150 keer bekeken 285 reacties FR12.nl Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord mag per wedstrijd bijna 13.000 supporters verwelkomen in De Kuip bij de eerste drie thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen. Dat heeft de club te horen gekregen van de gemeente Rotterdam, mede op basis van het goede verloop van de oefenwedstrijden in augustus.

Hoewel Feyenoord uiteraard het liefst meer supporters had verwelkomd en streeft naar een volle Kuip, is de club blij dat ruim een derde deel van haar seizoenkaarthouders aanwezig kan zijn en het team van trainer Dick Advocaat kan steunen. In het stadion geldt vanuit de gemeente, evenals bij de vriendschappelijke wedstrijden in augustus, vooralsnog een mondkapjesplicht voor alle bezoekers.

Feyenoord treft in de eerste drie thuisduels FC Twente (zondag 20 september), ADO Den Haag (zondag 27 september) en Sparta Rotterdam (zondag 18 oktober). Alle informatie over de verdeling van de beschikbare kaarten en op welke wijze deze kaarten geclaimd kunnen worden, volgt woensdag via de officiële clubkanalen. Seizoenkaarthouders worden hierover ook persoonlijk per e-mail geïnformeerd.

Gerelateerd nieuws
285 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 68 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75059 leden - Op dit moment zijn 102 mensen actief, waarvan 72 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved