MATCHDAY! Feyenoord treft HSV in Helden Cup

MATCHDAY! Feyenoord treft HSV in Helden Cup

Feyenoord speelt vanmiddag om 16:00 uur een oefenwedstrijd tegen HSV en moet winnen om kans te maken op de Helden Cup. De Rotterdammers speelden de eerste wedstrijd teleurstellend met 0-0 gelijk tegen Arminia Bielefeld.

Dick Advocaat kan zo goed als zeker weer beschikken over Steven Berghuis. De aanvoerder is op de weg terug van een longinfectie en traint weer voluit mee. Of hij in actie gaat komen bepaalt Berghuis zelf, zo vertelt Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Berghuis bepaalt zelf, hij moet aangeven of hij er klaar voor is. Als dat niet zo is, dan wachten we.''

Tyrell Malacia en Luis Sinisterra komen niet in actie. Christian Conteh is zelfs alweer in Rotterdam vanwege een blessure. Ridgeciano Haps is wel klaar om minuten te maken tegen HSV. De wedstrijd is de Kufstein Arena is live te volgen op FOX Sports 1 en de tussenstand op FR12.nl.

HSV - Feyenoord
Vrijdag 27 augustus 16:00 uur
FOX Sports 1

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Tyrell Malacia Luis Sinisterra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties