Eerste competitiewedstrijd Onder 21 live op YouTube

Eerste competitiewedstrijd Onder 21 live op YouTube

Feyenoord Onder 21 speelt zaterdag 29 augustus aanstaande haar eerste competitiewedstrijd in divisie 1 van de nieuwe Onder 21-competitie. Het team van trainer Rini Coolen treft om 16:00 uur NAC Breda op het eigen Varkenoord.

Het is de eerste van veertien competitiewedstrijden die dit najaar zullen worden gespeeld. Na de eerste reeks spelen de nummers één tot en met zes van de ranglijst in het voorjaar opnieuw in divisie 1, terwijl de nummers zeven en acht een divisie lager zullen spelen. De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord O21 is zaterdag live te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord.

De openingswedstrijd van Onder 21 vormt de afsluiter van een lange voetbaldag op Varkenoord, waar tal van teams een bekerwedstrijd zullen spelen. Zo neemt Feyenoord Onder 18 het op tegen AFC en treft Brian Pinas’ Onder 16 de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle.

Aanmelden voor Feyenoord O21 – NAC Breda O21
Alle wedstrijden van aankomende zaterdag zijn toegankelijk voor publiek. Voor de competitiewedstrijd van Feyenoord Onder 21 geldt echter een aanmeldingsplicht. Aanmelden kan via dit formulier. Voor de overige duels op Varkenoord geldt een maximum van 250 toeschouwers per wedstrijd zonder reservering en gezondheidscheck.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties