''Ik kan eventueel ook nog aan de buitenkanten spelen''

''Ik kan eventueel ook nog aan de buitenkanten spelen''

Het middenveld van Feyenoord lijkt te staan met Jens Toornstra, Leroy Fer en Orkun Kökcü. Nieuwkomer Mark Diemers probeert in de voorbereiding een goede indruk te maken en hoopt Dick Advocaat te bewijzen van meerwaarde te kunnen zijn.

"Die concurrentiestrijd moet ik aangaan. Het zijn stuk voor stuk goede middenvelders en ik hoop dat ik daar tussen kan komen. Ik kan eventueel ook nog aan de buitenkanten spelen. Er zullen genoeg kansen komen. Als ik goed door blijf trainen en in wedstrijden blijf presteren, dan heb ik er alle vertrouwen in dat het, ook voor mij, een succesvol seizoen gaat worden."

De hoekschoppen en vrije trappen worden bij Feyenoord genomen door Jens Toornstra en Orkun Kökçü. "Je komt binnen bij een club en dan probeer ik altijd op een rustige manier binnen te komen'', vertelt Diemers in gesprek met RTV Rijnmond. ''Niet gelijk de grootste praatjes te hebben en op het veld te laten zien wat ik kan. Natuurlijk weet ik dat ik een goede trap heb, maar dat komt straks uiteindelijk wel."

Lees meer over
Jens Toornstra Dick Advocaat Leroy Fer Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties