'Senesi staat ook in de belangstelling van Atalanta'

'Senesi staat ook in de belangstelling van Atalanta'

De hype rondom Marcos Senesi begint steeds grotere vormen aan te nemen in de media. De 23-jarige verdediger van Feyenoord staat namelijk ook concreet in de belangstelling van Atalanta Bergamo.

Dit meldt transferexpert Gianluca Di Marzio van SkySports. De Italiaanse topclub werd door PSG uitgeschakeld in de Champions League en wil de selectie nu versterken om aankomend seizoen weer goed voor de dag te komen op het hoogste niveau. Senesi moet één van de aanwinsten van de Italiaanse club gaan worden.

Technisch directeur Frank Arnesen liet woensdagochtend nog weten zich geen zorgen te maken over een mogelijk vertrek van Senesi. De Rotterdammers zijn namelijk in staat om de hoofdprijs te vragen, zo vertelde hij in gesprek met RTV Rijnmond. ''De directie heeft dat goed gedaan, zodat we in deze periode gerust kunnen zijn. Zolang er geen andere clubs komen voor onze spelers ben ik gerust. Ook omdat we in de situatie zitten waarin we rustig achterover kunnen zitten.''

Lees meer over
Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties