Feyenoord niet blij met promotieregeling: ''Dan hoor je dit''

Feyenoord niet blij met promotieregeling: ''Dan hoor je dit''

De KNVB heeft onlangs de promotieregeling vastgesteld voor de elftallen Onder 21 jaar en dat nieuws is niet goed ontvangen door Feyenoord. De Rotterdammers hebben de wens om met Onder 21 zo snel mogelijk te promoveren, maar een kampioenschap geeft niet automatisch recht op promotie naar de Tweede Divisie.

Feyenoord is daarbij afhankelijk van andere teams. ''We nemen ons elftal heel serieus, alles is geregeld en dan hoor je dit. Als Sparta en Volendam in de top negen finishen, kunnen we niet promoveren'', reageert technisch directeur Frank Arnesen in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers willen gewoon promoveren bij een kampioenschap.

Feyenoord blijft veel investeren in Onder 21 en wil de grote talenten behouden. ''Of dit lastig is om jongens straks langer gemotiveerd te houden in het elftal onder 21? Nee, dat denk ik niet. Voor jonge spelers blijft het een prima niveau. Alleen voor spelers als Vente, Smeulers, Wehrmann en El Bouchataoui, die al in eerste elftallen hebben gespeeld is het aanpassen. Maar we zijn duidelijk geweest, we nemen dit elftal serieus. We nemen de spelers serieus. De staf is in orde en dan wil je ook promoveren als je kampioen zou worden.''

Lees meer over
Dylan Vente Jordy Wehrmann Achraf El Bouchataoui Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties