Advocaat: ''We zijn voorzichtig met Berghuis''

Advocaat: ''We zijn voorzichtig met Berghuis''

Steven Berghuis is nog altijd aan het herstellen van een zware longinfectie. De sterspeler van Feyenoord heeft in de zomerstop een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen. Vanwege een antibiotica kuur heeft Berghuis kracht verloren en dat is hij momenteel aan het inhalen.

Feyenoord neemt geen risico met Berghuis. Afgelopen weekend speelde hij nog dertig minuten, maar tegen Arminia Bielefeld was de aanvoerder niet opgenomen in de wedstrijdselectie. ''We zijn voorzichtig met Steven. Berghuis vrijdag tegen HSV? Maar dan zeker geen hele wedstrijd. We nemen geen risico's'', vertelt Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ook Ridgeciano Haps gaat tegen Hamburger SV weer minuten maken. De linksback van Feyenoord was de afgelopen oefenwedstrijden niet inzetbaar door een positieve coronatest, maar is op de weg terug. Met de blessure van Tyrell Malacia is dat goed nieuws voor trainer Dick Advocaat. George Johnston was zijn tijdelijke vervanger.

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Tyrell Malacia Dick Advocaat George Johnston
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties