MATCHDAY! Feyenoord richt vizier op Helden Cup

MATCHDAY! Feyenoord richt vizier op Helden Cup

Feyenoord gaat na het winnen van de Cup of Traditions alweer voor de volgende prijs. De Rotterdammers nemen deel aan de Helden Cup 2020 en spelen vanmiddag om 16:00 uur tegen DSC Arminia Bielefeld. De wedstrijd van Feyenoord is live te bekijken op FOX Sports 1 en de tussenstand is te volgen via FR12.nl.

Het deelnameveld bestaat naast Feyenoord uit VfB Stuttgart, Arminia Bielefeld en Hamburger SV. Het team van Advocaat neemt het op tegen de twee laatstgenoemde Duitse clubs. Vandaag staat dus de wedstrijd tegen Arminia Bielefeld op het programma. De Rotterdammers spelen vrijdag 28 augustus om 16:00 uur tegen Hamburger SV. Ook deze wedstrijd is live te bekijken op FOX Sports 1.

DSC Arminia Bielefeld heeft een succesvol jaar achter de rug uit en werd kampioen in de 2. Bundesliga. De Duitse club komt daardoor aankomend seizoen uit in de Bundesliga en is inmiddels volop bezig met de voorbereiding. Die Arminen spelen in de SchücoArena, die plaats biedt aan ruim 26.000 toeschouwers.

Programma van de Helden Cup
Dinsdag 25/8: Arminia Bielefeld - Feyenoord
Woensdag 26/8: Hamburger SV - VfB Stuttgart
Vrijdag 28/8: Hamburger SV - Feyenoord
Zaterdag 29/8: VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties