Advocaat: ''Geen moment heb ik aan een stap terug gedacht''

Advocaat: ''Geen moment heb ik aan een stap terug gedacht''

Feyenoord heeft in totaal te maken met drie coronabesmettingen. De Rotterdammers hebben uit voorzorg enkele talenten achtergelaten in Rotterdam. Dick Advocaat heeft er geen moment over nagedacht om extra maatregelen te nemen om besmetting te voorkomen. De trainer zit met zijn 72 jaar in de risicogroep, maar blijft gewoon actief met de groep bezig.

''Geen moment heb ik aan een stap terug gedacht'', vertelt de trainer in gesprek met De Telegraaf. ''Niet voor de coronabesmettingsgevallen in onze selectie en niet nu. Ik ben wel voorzichtig, heb ik tenminste zelf het idee. Hoewel anderen dat soms anders zien als ik me intensief bemoei met spelers. Of in de rust zien dat ik dichtbij ze sta, ze aanraak en af en toe flink beetpak. Dan vergeet ik het coronavirus gewoon volledig. Dat is niet goed te praten, maar het gebeurt gewoon. Ik besef dat ik moet blijven uitkijken.''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties