#TT | Senesi ook in de belangstelling van Napoli

#TT | Senesi ook in de belangstelling van Napoli

Marcos Senesi heeft een sterk debuutseizoen achter de rug bij Feyenoord en het is daarom ook niet gek dat er buitenlandse clubs geïnteresseerd zijn. Technisch directeur Frank Arnesen en trainer Dick Advocaat hopen de Argentijn te kunnen behouden, maar met geïnteresseerde clubs als Leeds, Sevilla en nu ook Napoli is dat een grote uitdaging.

Dat meldt ‘transferexpert’ Ciro Venerato van RAI. De Italianen hebben met Kalidou Koulibaly al een ijzersterke verdediger in huis maar dreigen hem wellicht kwijt te gaan raken aan Manchester City. Als opvolger had Napoli de Braziliaan Gabriel van Lille op het oog. Laatstgenoemde heeft volgens de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano voor Arsenal gekozen.

Als vervanger komt Napoli nu dus bij Feyenoord en Senesi uit. Arnesen zei eerder tegenover RTV Rijnmond dat een verkoop voor Feyenoord niet noodzakelijk is. "Wij hoeven niet per se te verkopen, Maar je weet dat Feyenoord niet oneindig veel geld heeft dus zullen we aanbiedingen serieus nemen. Maar het is zeker niet noodzakelijk."

Lees meer over
Dick Advocaat arsenal Sevilla Marcos Senesi Frank Arnesen Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties