''Ik moet nog een stap maken om echt een topspeler te worden''

''Ik moet nog een stap maken om echt een topspeler te worden''

FC Volendam speelde vanavond een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. Feyenoord-huurling Francesco Antonucci kreeg twintig minuten speeltijd, maar kon een 2-0 nederlaag niet voorkomen. Antonucci hoopt de volgende wedstrijd tegen Telstar te starten in de basis.

Antonucci wil zich snel ontwikkelen bij FC Volendam. "Het moet nog beter zonder bal, ik moet meer bewegen en ik moet sterker worden in de duels. Ik denk dat het Nederlands voetbal bij mij past. Het is echt een spel waar ik van houd. Altijd mooi voetbal en dat vind ik prettig."

"Feyenoord vindt mij een goede speler, maar nog geen complete speler", vertelt de aanvallende middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. "Natuurlijk wil iedere speler in De Kuip spelen. Ik was daar vorige week voor het eerst. Ik voelde me een beetje als een kind die zijn droom waarheid maakt. Ik moet nog een stap maken om echt een topspeler te worden."

Lees meer over
De Kuip FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties