'Feyenoord in gesprek met Bannis over nieuw contract'

'Feyenoord in gesprek met Bannis over nieuw contract'

Feyenoord heeft veel vertrouwen in Naoufal Bannis en is dan ook met de spits in gesprek over een nieuw contract. De Rotterdammers willen volgens het goed geïnformeerde FeyenoordTM het aflopende contract van de 18-jarige aanvaller openbreken en verlengen. De huidige verbintenis van Bannis loopt tot medio 2021.

Bannis speelt dit seizoen zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 21. Aansluiten bij het eerste zit er voorlopig nog niet in. Eerder sprak Bannis al over zijn doelen. ''Ik wil gewoon mijn voeten laten spreken, goals maken en dan komt alles wel vanzelf. Ik wil een goede spits worden, sterk aan de bal. Daar ben ik nu echt mee bezig. Ik kijk nooit negatief naar mezelf, gewoon beter in alles worden. Het kan altijd beter hé.''

Bannis heeft zijn debuut voor het eerste van Feyenoord al gemaakt. Dat was onder trainer Jaap Stam tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op zondag 4 augustus in 2019. De spits kwam twee minuten voor tijd in het veld voor Eric Botteghin. In totaal kwam hij vier keer uit voor de Rotterdammers. Dick Advocaat maakte tot op heden nog geen gebruik van Bannis.

Lees meer over
Eric Botteghin Dick Advocaat Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties