Advocaat hoopt op transfervrije De Guzman

Advocaat hoopt op transfervrije De Guzman

Dick Advocaat heeft de laatste weken niets anders gedaan dan om versterking roepen voor het eerste elftal. De situatie van de Rotterdammers is bekend: de trainer en de clubleiding speuren naar een centrale verdediger en een middenvelder.

Advocaat ziet in Jonathan De Guzman een ideale versterking voor het middenveld. De trainer heeft intern aangegeven de 32-jarige middenvelder graag te willen toevoegen aan de selectie. Advocaat is al jaren gecharmeerd van De Guzman en momenteel is hij transfervrij nadat zijn contract afliep bij Eintracht Frankfurt.

Of een terugkeer naar De Kuip ook daadwerkelijk gaat gebeuren is de vraag, want de beleidsbepalers geven vanwege het beperkte budget en mogelijkheden in het salarishuis eerst de voorkeur aan een centrale verdediger. De Guzman speelde in totaal 109 wedstrijden voor Feyenoord en wist daarin 23 keer te scoren.

[readmore=54352]

Lees meer over
De Kuip Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties