Oud-Feyenoorder Mokotjo naar het Cincinnati van Stam

Oud-Feyenoorder Mokotjo naar het Cincinnati van Stam

Kamohelo Mokotjo (29) zet zijn loopbaan voort in de Verenigde Staten. De middenvelder maakt de overstap naar MLS club Cincinnati, de club waar Jaap Stam de trainer is. Mokotjo speelde sinds 2017 bij het Engelse Brentford en verlaat die club nu transfervrij voor een avontuur in Amerika.

General manager Gerard Nijkamp van Cincinnati vertelt op de clubwebsite: "We zijn erg blij dat we Kamo aan onze selectie toe hebben kunnen voegen". Zowel Nijkamp als Stam kennen de middenvelder nog van PEC Zwolle, waar ze beiden in dienst zijn geweest.

Mokotjo is tevreden met de overstap. "Mijn gevoel zei dat dit het juiste moment was voor een nieuw avontuur, bij een club met veel potentie. Ik denk dat het een perfecte match is. Het is een grote eer om hier te tekenen en ik kijk uit naar de uitdagingen bij deze club." In het verleden stond Mokotjo van 2009 t/m 2013 onder contract bij Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties