Supportersvereniging zamelt geld in voor uitbreiding Legioenzaal

Supportersvereniging zamelt geld in voor uitbreiding Legioenzaal

FSV De Feijenoorder en FRFC1908 zijn van plan om de komende periode De Legioenzaal flink aan te passen. Afgelopen zomer is er al geïnvesteerd en zijn de wanden opnieuw geschilderd, de ramen zijn bestickerd, er zijn houten tribunes geplaatst en de zaal heeft een nieuw logo gekregen.

''Maar De Legioenzaal is nog niet klaar'', schrijft de Supportersvereniging, die nu geld ophaalt om de kosten te dekken. ''Er zijn nog plannen om de verlichting en de zijwand aan te pakken. Help jij mee om De Legioenzaal nog toffer te maken? Doe een donatie en help mee om De Legioenzaal nog mooier te maken.'' Het doel staat op 7500 euro en inmiddels is er al ruim 3000 euro opgehaald.

Elke Feijenoorder kent De Legioenzaal. De Legioenzaal is het enige echte supportershome gevestigd in De Kuip. Op 3 april 2005 is het supportershome geopend en sindsdien weten de supporters voor, in de rust en na de wedstrijd het supportershome te vinden. Beelden van De Legioenzaal gaan de hele wereld over.

Klik hier om een donatie te doen.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties