Jonk: ''We gaan binnenkort ook praten met Advocaat''

Jonk: ''We gaan binnenkort ook praten met Advocaat''

Franco Antonucci is woensdag met FC Volendam begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Feyenoord-huurling is later ingestroomd en moet dus eerst een conditie achterstand inhalen. Ook mist de 21-jarige middenvelder nog wedstrijdritme, maar daar verwacht trainer Wim Jonk geen problemen mee.

''Hij zit vrij snel behoorlijk hoog in zijn ademhaling. Dat is logisch. Dit zijn spelers die dat heel snel oppakken'', vertelt Jonk, die dolbij is met de terugkeer van de nummer tien. ''Iedereen weet wat hij vorig jaar gedaan heeft. Hij is een meerwaarde voor de groep.'' FC Volendam huurt Antonucci voor één seizoen van Feyenoord, waar hij een contract heeft getekend tot medio 2024.

Feyenoord blijft de ontwikkelingen van Antonucci dan ook nauwlettend volgen. ''Ik heb korte lijnen met Frank Arnesen daarover'', vertelt Jonk in gesprek met NHnieuws. ''We zullen het daar straks ook met andere mensen vanuit de scouting over hebben en die komen regelmatig kijken om zijn vorderingen te zien. We gaan binnenkort ook een keer praten met Advocaat, wat hij daarin ziet en wat het spel van Feyenoord betreft.''

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties