Fer opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal

Fer opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal

De voorselectie van het Nederlands elftal voor de UEFA Nations League-duels met Polen en Italië bestaat uit 32 spelers. Leroy Fer is de enige Feyenoorder in de voorlopige spelersgroep van het Nederlands elftal. Steven Berghuis zit er, vanwege zijn opgelopen longinfectie, niet bij.

Nederland speelt vrijdag 4 september zijn eerste UEFA Nations League-duel tegen Polen. Drie dagen later, op maandag 7 september, is Italië de tweede tegenstander van Oranje in de Nations League. Beide duels worden in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam gespeeld en beginnen om 20.45 uur.

Dwight Lodeweges is vandaag door de KNVB benoemd tot interim-bondscoach. De 62-jarige geboren Canadees was de assistent van Ronald Koeman. Lodeweges zal als eindverantwoordelijke op de bank zitten tot de KNVB een opvolger heeft gevonden voor Koeman. Eerder was Lodeweges werkzaam bij PEC Zwolle, FC Groningen, PSV, NEC, SC Cambuur en sc Heerenveen.

Fer opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal

Bijlow en Geertruida in voorselectie Jong Oranje
Ook de voorlopige selectie van Jong Oranje is bekend. Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida zijn opgenomen in de voorlopige selectie van KNVB-coach Erwin van de Looi.

Jong Oranje speelt de komende interlandperiode achtereenvolgens tegen Jong Wit-Rusland en Jong Noorwegen. De EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland wordt gespeeld op vrijdag 4 september om 17.00 uur (Nederlandse tijd) in het Torpedo Stadion in Zhodino. De wedstrijd tegen Jong Noorwegen wordt op dinsdag 8 september gespeeld in het Yanmar Stadion van Almere City.

Fer opgenomen in voorselectie Nederlands Elftal
Lees meer over
PSV NEC Steven Berghuis Justin Bijlow FC Groningen sc Heerenveen Lutsharel Geertruida Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties