VI: Summerville tekent geen nieuw contract bij Feyenoord

VI: Summerville tekent geen nieuw contract bij Feyenoord

Crysencio Summerville gaat toch geen nieuw contract tekenen bij Feyenoord. De 18-jarige aanvaller mist perspectief bij de Rotterdammers en lijkt hiermee bezig aan zijn laatste weken in De Kuip.

Dit meldt Voetbal International. Summerville wil aankomend seizoen minuten maken op hoog niveau en vreest gebruikt te gaan worden voor Feyenoord Onder 21. In de ogen van de aanvaller is dat een grote stap terug. Dick Advocaat ziet in Summerville een zesde keus en Steven Berghuis, Bryan Linssen, Christian Conteh, Luciano Narsingh en Luis Sinisterra staan hoger in de pikorde.

Summerville heeft nog een contract voor één seizoen bij Feyenoord. De clubleiding van de Rotterdammers is de afgelopen maanden duidelijk geweest: bijtekenen of een transfer maken. Wolverhampton Wanderes, Anderlecht, Glasgow Rangers en Red Bull Salzburg hebben eerder al geïnformeerd naar de talentvolle buitenspeler.

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Luis Sinisterra Dick Advocaat Anderlecht Crysencio Summerville Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties