'Fortuna Sittard wil Summerville huren van Feyenoord'

'Fortuna Sittard wil Summerville huren van Feyenoord'

Crysencio Summerville werd afgelopen seizoen verhuurd aan ADO Den Haag. De talentvolle buitenspeler maakt een prima ontwikkeling door en Feyenoord geeft hem dan ook een serieuze kans om zich te laten zien in de voorbereiding.

Fortuna Sittard volgt de ontwikkelingen bij Feyenoord nauwlettend en aast op de 18-jarige Summerville. De Limburgers willen de selectie versterken in de punt van de aanval en op de rechtsbuiten positie. Trainer Kevin Hofland is erg gecharmeerd van Summerville en hoopt hem op huurbasis over te kunnen nemen.

Technisch manager Sjors Ultee wil in gesprek met ZO-NWS het nieuws niet bevestigen. "Wat ik wel hierover kan zeggen is dat we op dit moment de prioriteit hebben liggen bij het aantrekken van een centrale spits. Dat is namelijk een positie die financieel gezien duurder zal zijn ook. Als dat geregeld is, dan zullen we de positie van rechtsbuiten verder gaan invullen.''

Lees meer over
ADO Den haag Fortuna Sittard Crysencio Summerville
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties