''Wel beter dat je gelijk tegen een goede tegenstander speelt''

''Wel beter dat je gelijk tegen een goede tegenstander speelt''

Feyenoord speelde tegen FC Twente een oefenwedstrijd om snel te vergeten. Eric Botteghin was aanvoerder in de tweede helft ook hij is teleurgesteld in de prestatie van de Rotterdammers. "We hebben het vandaag heel slecht gedaan, maar het blijft natuurlijk de voorbereiding na heel veel maanden zonder wedstrijden."

"Je fysiek moet op orde komen en dat is het belangrijkste. We worden sterker, ook beter. We zijn drie weken geleden gestart, dus we hebben nog wat tijd om beter te worden", aldus Botteghin voor de camera van RTV Rijnmond. De Rotterdammers speelden hun oefenwedstrijden tot nu toe tegen eredivisie clubs in plaats van amateurs. "Ik vind het wel beter dat je gelijk tegen een goede tegenstander speelt, maar dan kun je niet verwachten dat je heel snel goed gaat spelen."

Feyenoord kreeg deze week te maken met het tweede corona geval binnen de selectie. "Vervelend natuurlijk. Je wil goed presteren, je wil geen blessures oplopen en dan moet je er ook voor zorgen dat je geen virus krijgt. Het is niet anders, het is in de hele wereld en we moeten oppasen in dit nieuwe leven."

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties