Komst Ié van de baan, Van Beek zes maanden uitgeschakeld

Komst Ié van de baan, Van Beek zes maanden uitgeschakeld

Edgar Ié keert dit seizoen niet terug bij Feyenoord. Dat meldt Frank Arnesen. De verdediger was weer in beeld toen Sven van Beek tegen Sparta opnieuw geblesseerd raakte. Trabzonspor wil Ié echter alleen verkopen, terwijl voor Feyenoord huren de enige optie zou zijn.

''Ik denk dat zijn komst uitgesloten is'', vertelt Arnesen in gesprek met FOX Sports. ''Ik heb contact met Trabzonspor en zij willen alleen verkopen. Daartoe zijn we niet in staat.'' Feyenoord gaat na de blessure van Sven van Beek en het afhaken van Edgar Ié verder zoeken naar een centrale verdediger.

''Het persoonlijk drama van Sven van Beek is heel sneu voor die jongen, maar ook voor ons. Hij was een van de vier centrale verdedigers in de selectie en we moeten nu zoeken naar nieuwe opties. We verwachten dat hij er 5-6 maanden niet bij is.'' Van Beek moet een operatie ondergaan aan zijn enkel.

Lees meer over
Sven van Beek Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties