Kieft: ''Laat Advocaat hem publiekelijk aanpakken''

zaterdag 15 augustus 2020 19:04 73.185 keer bekeken 282 reacties Pro Shots

Dick Advocaat is druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Analist Wim Kieft vraagt zich af waarom de trainer nu al enkele keren publiekelijk heeft gezegd dat spits Robert Bozenik, ondanks zijn doelpunten en doelgerichtheid, zo zijn beperkingen heeft op dit moment. "Doe dat binnenskamers."

"Bozenik doet z’n best, scoort en heeft z’n beperkingen waaraan hij moet werken. Dat mag Advocaat zeggen, maar prettig is het niet voor een spits. Weet ik uit ervaring", aldus Kieft in zijn column in De Telegraaf. "Terwijl juist Nicolai Jørgensen een schop onder zijn achterste verdient. Laat Advocaat hem publiekelijk aanpakken. Hij is eerste spits, de grote jongen, maar levert niet. Het is al twee seizoenen kommer en kwel. Is hij fit, dan duurt het lang alvorens hij op gang komt en vertrouwen opdoet. Dient het moment van terugbetalen zich aan, dan haakt Jørgensen af met z’n volgende blessure."

"De statistieken van Bozenik zijn beter dan die van Jørgensen. Advocaat zou zo’n jonge speler van twintig juist als concurrent voor de Deen naar voren moeten schuiven. Daarmee krijgt Bozenik extra vertrouwen en lukt het om Jørgensen eens op scherp te zetten. Want tot dusver heeft Feyenoord de laatste jaren niets aan hem."

Gerelateerd nieuws
282 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73945 leden - Op dit moment zijn 512 mensen actief, waarvan 177 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved