Feyenoord Onder 21 speelt gelijk tegen ADO (samenvatting)

Feyenoord Onder 21 speelde vandaag met 1-1 gelijk tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Na een redelijke eerste helft volgde een matige tweede helft. Naoufal Bannis was in de eerste helft verantwoordelijk voor de gelijkmaker, na rust werd er niet meer gescoord.

Volgens de mannen van Kein Geloel was Denzel Hall de beste man van het veld aan Feyenoordzijde. Ook Keyennu Lont (assist bij het doelpunt) en Achraf El Bouchataoui (met onder andere een vrije trap op de paal) speelden een puike wedstrijd.

Opstelling Feyenoord Onder 21

Eerste helft: Troost; Owusu, Hall, van der Zeeuw, Hartman; El Bouchataoui (c) Johnsen, Maeda; Lont, Bannis, Vente

Tweede helft: Jakobsson; Hall, Gündüz, van der Zeeuw, Maeda; El Bouchataoui (c), De Mooij, Naujoks; Lont, Bannis, Belarbi

Dylan Vente ADO Den haag Kein Geloel Achraf El Bouchataoui Denzel Hall Naoufal Bannis