'Silva tekent morgen, Feyenoord heeft ook interesse in Zweedse doelman'

woensdag 12 augustus 2020 19:20 93.190 keer bekeken 262 reacties Pro Shots

Technisch directeur Frank Arnesen is achter de schermen druk bezig om Feyenoord Onder 21 te versterken. De Rotterdammers gaan morgen de 19-jarige middenvelder Bernardo Neves Jesus Gouveia Silva definitief vastleggen. De Portguees gaat spelen in het elftal van trainer Rini Coolen.

Dit meldt FeyenoordTM. Silva is transfervrij en Feyenoord hoeft dan ook geen transfersom te betalen. De controlerende middenvelder was al een week op proef bij de stadionclub en speelde mee in een oefenwedstrijd.

Feyenoord is geïnteresseerd in de talentvolle doelman Wille Jakobsson. De Zweed staat volgens Tranarkarusell in de belangstelling van diverse clubs en ook de Rotterdammers hopen de 18-jarige doelman te overtuigen van een overstap naar de Feyenoord Academy.

Jakobsson komt op dit moment uit voor Athletic Eskilstuna en heeft nog een contract tot medio 2021. Voorzitter Alex Ryssholm maakt zich dan ook geen zorgen. "We kunnen nu geen commentaar geven. Maar ze zijn erg geïnteresseerd, dat is het enige dat ik kan zeggen. Ze willen hem gewoon graag ontmoeten. Het hangt af van biedingen enzovoort. Er is interesse voor hem, ook vanuit andere clubs. We moeten alles overwegen. We weten dat hij een goede speler is die elke dag beter, beter en beter wordt. Maar we hebben geen haast.''

Gerelateerd nieuws
262 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 74 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 640 mensen actief, waarvan 193 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved