''Feyenoord is gewoon een van de outsiders voor de titel''

dinsdag 11 augustus 2020 13:04 71.825 keer bekeken 146 reacties Pro Shots

Ook het Algemeen Dagblad heeft zijn eigen podcast en daarin worden wekelijks vier stellingen geponeerd. Gisteren was een van de de stellingen 'Feyenoord moet dit jaar kampioen worden'. Journalist Sjoerd Mossou moest lachen om die stelling. "Ja, die moeten echt kampioen worden. Het moet gewoon... ik vind dat altijd zo'n onzin."

"In de context van Ajax en PSV vind ik dat ook onzin om te roepen. Het is toch nogal wiedes: je wil meedoen om het kampioenschap, je wil kampioen worden. Het is allemaal een beetje gelul in de ruimte. Feyenoord is gewoon een van de outsiders voor de titel en dat is toch logisch?"

Tafelgast en journalist Maarten Wijffels: "Ik heb vanuit Feyenoord zelf gehoord dat 'zoals Atletico Madrid Real Madrid en Barcelona aanvalt, ondanks een minder budget, dat moeten wij toch ook kunnen?'. Als je dan vervolgens ziet hoe ze afgelopen seizoen geëindigd zijn, dan moet dat toch de insteek zijn? Alleen: het indekken vind ik alweer begonnen. Ik snap dat niet zo goed. Laat het maar gewoon zien dit seizoen."

Gerelateerd nieuws
146 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73907 leden - Op dit moment zijn 728 mensen actief, waarvan 213 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved