''Ik denk dat hij die strijd gaat winnen''

dinsdag 11 augustus 2020 07:00 86.660 keer bekeken 218 reacties Pro Shots

De voetbalpodcast van de NOS kijkt wekelijks terug op de afgelopen voetbalweek. Tafelheer Arno Vermeulen ontving commentatoren Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu. De mannen verbaasden zich erg over de strenge corona maatregelen bij Feyenoord. Zelfs commentator Avsaroglu moest een mondkapje op toen hij verslag deed van de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Sparta. Ondanks het feit dat de commentator meters om zich heen niemand in de buurt had. 

Daarnaast bespraken de mannen ook de kansen op het kampioenschap voor Feyenoord en de opvallende wedstrijd die de jongelingen van Feyenoord tegen Sparta speelden. Avsaroglu: "De jonge spelers, die in de eerste helft speelden, die verrasten mij wel. Die buitenspelers vooral: Summerville en Azarkan. Die lieten leuke dingen zien. Als je een kans krijgt in een oefenwedstrijd, dan moet je de trainer laten zien dat je iets kan. Hij heeft niet de reputatie dat hij heel veel oog heeft voor jeugdige spelers,maar vooral Azarkan liet het echt zien: passeerbewegingen vond ik er goed uitzien en Advocaat had ook wel lovende woorden over voor hem. Hij moet wel fysiek wat sterker worden, zei hij."

De aandacht van Avsaroglu ging in de eerste helft uit naar de spits van Feyenoord. "Ik keek dan wel weer vooral naar Bozenik, die vorig jaar al weinig kansen nodig had om doelpunten te maken en nu ook weer. Hij staat er toch steeds weer", de commentator verwacht dat Jorgensen de concurrentiestrijd gaat verliezen. "Je kiest toch voor degene die de meeste goals maakt en Jorgensen heeft één goed seizoen gehad en daarna heel veel gekwakkeld. Bozenik lijkt alleen maar beter te worden, met misschien wat hulp van Van Persie. Ik denk dat hij die strijd gaat winnen, eerlijk gezegd." 

Ook werd er nog ingegaan op de titelkansen voor Feyenoord als Marcos Senesi niet zou vertrekken, want zijn naam blijft maar rondzingen bij clubs uit de subtop van Europa. "Achterin is het wel heel erg dun bij Feyenoord. Ik denk serieus dat als je er een of twee verdedigers bijhaalt, en je ziet de kwaliteit voorin en het past allemaal en het valt allemaal goed, dan kun je echt hele reeksen neer gaan zetten."  

Gerelateerd nieuws
218 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73907 leden - Op dit moment zijn 809 mensen actief, waarvan 259 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved