Tweede speler met Corona bij Feyenoord

Tweede speler met Corona bij Feyenoord

Uit maandagochtend afgenomen nieuwe testen is gebleken dat een tweede speler uit de selectie van Feyenoord besmet is met het corona-virus.

De speler in kwestie, waarvan Feyenoord vanwege de AVG-wetgeving en het recht op privacy van haar werknemers de naam niet bekend maakt, testte afgelopen vrijdag nog negatief. Ten tijde van de wedstrijd zondag tegen Sparta was hij ook niet besmettelijk, zo is volgens clubarts Casper van Eijk duidelijk geworden na analyse van de resultaten. Desondanks is Sparta inmiddels op de hoogte gesteld van de situatie.

Uit de test is verder zo goed als zeker komen vast te staan, dat dit tweede corona-geval binnen de ploeg zijn besmetting heeft opgelopen door contact met zijn ploeggenoot die wegens corona al sinds afgelopen vrijdag thuis in quarantaine zit.

Staf en selectie worden aanstaande vrijdag opnieuw getest in de aanloop naar de tweede oefenwedstrijd van het seizoen, zondag 14:30 uur in De Kuip tegen FC Twente.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties