Tweede speler met Corona bij Feyenoord

maandag 10 augustus 2020 20:29 81.410 keer bekeken 432 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Uit maandagochtend afgenomen nieuwe testen is gebleken dat een tweede speler uit de selectie van Feyenoord besmet is met het corona-virus.

De speler in kwestie, waarvan Feyenoord vanwege de AVG-wetgeving en het recht op privacy van haar werknemers de naam niet bekend maakt, testte afgelopen vrijdag nog negatief. Ten tijde van de wedstrijd zondag tegen Sparta was hij ook niet besmettelijk, zo is volgens clubarts Casper van Eijk duidelijk geworden na analyse van de resultaten. Desondanks is Sparta inmiddels op de hoogte gesteld van de situatie.

Uit de test is verder zo goed als zeker komen vast te staan, dat dit tweede corona-geval binnen de ploeg zijn besmetting heeft opgelopen door contact met zijn ploeggenoot die wegens corona al sinds afgelopen vrijdag thuis in quarantaine zit.

Staf en selectie worden aanstaande vrijdag opnieuw getest in de aanloop naar de tweede oefenwedstrijd van het seizoen, zondag 14:30 uur in De Kuip tegen FC Twente.

Gerelateerd nieuws
432 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 124 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73907 leden - Op dit moment zijn 688 mensen actief, waarvan 210 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved