Linssen: ''Veel wijzer word je van zulke wedstrijden niet''

Linssen: ''Veel wijzer word je van zulke wedstrijden niet''

Bryan Linssen maakte vandaag zijn officieuze debuut voor Feyenoord. De aanvaller mocht in de tweede helft invallen, maar kon nog geen indruk maken. Hoe was de wedstrijd voor Linssen? "Zwaar. De eerste wedstrijd na vijf maanden. Het is lekker om weer naar een wedstrijd uit te kijken en te spelen."

"De omstandigheden zijn niet ideaal. Het was vooral de tweede helft niet goed vandaag. Het is ook een kwestie van weer wennen aan elkaar. Het is wennen aan het fysieke werk en nu moeten we door", aldus Linssen voor de camera van Fox Sports.

De 3-0 overwinning op stadgenoot Sparta was leuk voor de statistieken, maar niet echt belangrijk. "Dit is niet echt een wedstrijd waar het op resultaat aankomt, maar het is wel lekker als je nog wat meer goaltjes had meegepikt. Je moet roeien met de riemen die je hebt. Ook met dit weer. Dit kan in de competitie ook zo zijn of in de Europa League."

Ook Linssen vond de bijna lege tribunes maar niks. "Nee, dat is niet leuk. Dat is zeker niet leuk. Af en toe krijg je nog weleens een boost van de supporters. Je wil gewoon een vol stadion hebben: dat je fans hoort genieten of juist niet genieten, dat geeft je energie. Het is niet anders en het is ook terecht dat het niet anders is. We willen niet weer in de situatie zitten zoals een paar maanden geleden."

Of Feyenoord wijzer geworden is van deze oefenwedstrijd? "Het is gewoon fijn om weer op het veld te staan, dat je vanavond ook weer voelt dat je een wedstrijdje hebt gespeeld. Veel wijzer word je van zulke wedstrijden niet. Het is de allereerste wedstrijd met mixed teams. Je bent vooral aan het trainen op het fysieke gedeelte, wat je op de training ook doet, dus zoveel wijzer ga je niet worden van deze wedstrijd."

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties